Chceš sa stať špecialistom na deti a žiakov s poruchami a znevýhodneniami?

Chceš sa stať špecialistom na deti a žiakov s poruchami a znevýhodneniami?

Ak vieš, že chceš pracovať s deťmi a zároveň chceš pomáhať, prihlás sa ku nám.  V našej škole ťa za 2 roky externého štúdia budú vzdelávať a pripravovať na tvoje budúce povolanie mladí učitelia i odborníci z praxe, ktorí sa s tebou podelia o všetky svoje vedomosti.  

Ak ťa baví práca s deťmi, určite ťa budú zaujímať predmety ako metodika hudobnej, výtvarnej či telesnej výchovy, ale aj psychológia či pedagogika.  Tešiť sa môžeš na angličtinu a španielčinu, vďaka ktorým sa dohovoríš kdekoľvek na svete. Matematika u nás nie je dôležitá, my ťa povedieme k humanizmu, tolerancii a k využívaniu tvojich vedomostí pri práci s deťmi.

Keď zmaturuješ, môžeš študovať na mnohých vysokých školách. Či si vyberieš učiteľské smery, zostaneš v odbore v rámci učiteľstva pre materské školy či si vyberieš psychológiu, určite budeš úspešný. Ale môžeš zostať aj u nás, na našom pomaturitnom štúdiu, pri ktorom stíhaš prácu i zábavu.

V budúcnosti sa môžeš venovať práci s deťmi v škôlkach, školských kluboch detí, v triedach predškolákov, v centrách voľného času, v detských kútikoch, ako asistent učiteľa, ale aj v mnohých iných povolaniach. My sme pre teba tá správna voľba.